AB-matic: sterk in kwaliteit, flexibel in service

Open uw hekken automatisch

AB-matic is uw specialist voor de automatisering van poorten en hekken. En dat mag u ruim interpreteren. Ook uw slagbomen of winkeldeuren laten we vanzelf opengaan. En dat al meer dan tien jaar lang!

 

U kiest bij ons uit verschillende Europese topmerken. En vertrouwt op de ondersteuning van een ervaring technische ploeg. Ontdek alles over de automatisering van uw hek.

 

Beveilig uw gebouwen

Niet elke deur hoeft zomaar voor iedereen open te gaan. Daarom specialiseerde AB-matic zich ook in de beveiliging van de toegang tot uw gebouwen. We implementeren bijvoorbeeld een badgesysteem op uw bedrijfssite. Of plaatsen een vingerafdrukscanner aan de ingang van uw magazijn.

 

Bekijk exclusieve rolhekken en poortonderdelen

 

U hebt aan AB-matic één partner voor de aankoop van zowel uw hekken als uw automatiseringssystemen. Maak kennis met het gamma exclusieve rolhekken. U stoot vast op een model dat perfect bij uw terreinen past. En houdt zo inbrekers en vandalen op een veilige afstand.

 

Bovendien stralen, metalliseren of lakken we uw hekken en andere voorwerpen in onze eigen poederlakkerij [S-SC2] . En vindt u bij ons ook poortonderdelen, zoals looprails, scharnieren en slotkokers.

Bespreek vrijblijvend een mogelijke samenwerking met AB-matic. Of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Bel 011 59 33 50 of mail info@ab-matic.be.

Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden